Praktijk

Deze praktijk

Sinds een aantal jaren heb ik mijn praktijk aan huis en behandel ik mensen met uiteenlopende klachten, zowel volwassenen als kinderen. Ik vind het daarbij belangrijk om mijn patiënten alle tijd en aandacht te geven die ze verdienen.

Zoals veel van mijn collega's was ik ook ooit patiënt bij een homeopaat. Ik was zeer tevreden over de behandeling die ik kreeg en de geboekte resultaten. Daardoor werd mijn interesse gewekt en dat heeft er toe geleid dat ik de 5 jarige opleiding aan de Homeopathie Academie Nederland ben gaan volgen. Deze opleiding onderscheidt zich van andere opleidingen omdat deze werkt met de ziekteclassificatie. Deze opleiding heb ik met succes afgerond en ben ik nu Klassiek Homeopaat RH.

De afkorting RH staat voor Register Homeopaat. Deze onderscheiden zich van andere homeopaten omdat het behandelplan gemaakt wordt volgens de ziekteclassificatie. Dit houdt in dat de symptomen volgens een analysemodel worden uitgewerkt.

Register homeopaten staan vermeld in het register aangelegd door de Stichting Hahnemann Homeopathie. Op de site van deze stichting vindt u meer informatie over de ziekteclassificatie en uitgebreide artikelen over homeopathie: www.klassiekehomeopathie.nl

Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging NVKH (zie ook het tabblad NVKH). Deze registraties staan garant voor een hoge kwaliteit van zorg en dienstverlening.

Carmen Olde Scholtenhuis